Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Σύγχρονος Πολεμιστής: Damien Mander at TEDxSydney (a must see video)Για ελληνικούς υπότιτλους πατήστε - Υπότιτλοι  και Ελληνικά.

Modern Warrior: Damien Mander at TEDxSydney

Ο Damien Mander γεννήθηκε στις 11 Δεκεμβρίου του 1979, στο Morningtonτης Αυστραλίας. Είναι πρώην δύτης εκκαθάρισης του Βασιλικού Ναυτικού της Αυστραλίας και πρώην ελεύθερος σκοπευτής Ειδικών Επιχειρήσεων. Ένας καλά εκπαιδευμένος πολεμιστής που η συμπόνια και αγάπη του για τα ζώα τον έκαναν σταυροφόρο κατά της λαθροθηρίας.
Ένας ακτιβιστής υπέρ του περιβάλλοντος και των ζώων, ο Mander, τάσσεται συχνά υπέρ της χρήσης στρατιωτικού εξοπλισμού και στρατιωτικής τακτικής για την προστασία των ζώων, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης μη επανδρωμένων εναέριων οχημάτων.
Ο Mander διέθεσε τις αποταμιεύσεις του και την περιουσία του για να χρηματοδοτήσει την έναρξη και τη λειτουργία του Διεθνούς Ιδρύματος κατά της Λαθροθηρίας (International Anti-Poaching Foundation), μια οργάνωση αφιερωμένη στην προστασία και διατήρηση της άγριας ζωής σε μερικές από τις πιο ασταθείς περιοχές του πλανήτη μας.

Η προσωπική εξέλιξη του Mander τον έκανε να αναγνωρίσει την ανάγκη προστασίας όλων των ζώων, όχι μόνο από ηθικής πλευράς, αλλά και από μια παγκόσμια περιβαλλοντική άποψη. Ένας δημόσιος ομιλητής, ο Mander είναι ένας vegan που ενθαρρύνει ενεργά το κοινό του να συγκρατήσει το κύμα της ανθρώπινης καταπάτησης και να διορθώσει την ανισορροπία μεταξύ της συρρίκνωσης της άγριας φύσης και της ταχείας αύξησης του ανθρώπινου πληθυσμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου